Image

Kunstwerk

Ons initiatief

Trees of Wisdom leraren vinden dat kinderen van nature wijs zijn. Zij vinden het waardevol om met kinderen na te denken over wat belangrijk is in het leven. De stichting is een Gouds initiatief maar heeft nationale en internationale ambities. Wij noemen onze lessen ‘denk’ en ‘doe’ lessen omdat kinderen na het denken creatief aan de slag gaan. Wij zoeken met kinderen naar gedeelde waarden maar houden zicht op hun onderlinge verschillen.

Voorzitter Teun Hardjono
“Als voorzitter van DeGoudseSchool ligt het voor de hand mij in te zetten voor Trees Of Wisdom. DeGoudseSchool brengt naar de traditie van Erasmus en Coornhert, vrije denkers bijeen. De toekomst vraagt om creatieve, zelfstandige mensen. De dag van morgen begint bij de jeugd van vandaag.”

Plaatsvervangend secretaris Saranke Westerman
“Met mijn levenslust en enthousiasme wil ik positief bijdragen aan de samenleving en zo een stuk paradijs op aarde creëren.”

Penningmeester Peter Lechner
“Ik wil graag iets betekenen voor mensen die nog een hele toekomst voor zich hebben. Ik hoop dat ze geïnspireerd door Trees of Wisdom de toekomst bewuster beleven.”

Directeur Miriam Piña
“Kinderen kunnen ontroeren door hun heldere formuleringen. Creativiteit geeft vorm aan hun handelen en maakt hun denken zichtbaar.”

Secretaris Lotte Ris
“Op zoek naar een bestuurlijke uitdaging kwam ik in contact met Trees of Wisdom. De doelstelling sluit aan bij mijn interessegebied en deels bij mijn werkveld. Een mooie win-win waar ik me graag voor inzet.”

Wij werken samen met de Internationale School voor Wijsbegeerte, De GoudseSchool, ProDemos en Lisa Hu.

Vrijwilligers
Onderwijsgroep: Jannie van Wijgerden, Niels Honkoop, Sophie Heesen, Saranke Westerman
Onderwijsgroep adviseert over vorm en inhoud van onderwijsprojecten.

Creative Director & marketing advies: Marielle Azim, AzimDezign

Medewerking communicatie & marketing: Maureen Blok